Jsme si vědomi toho, jak důležité jsou osobní údaje každého z nás, a proto jim věnujeme řádnou pozornost a zajišťujeme jejich bezpečí.

Představujeme Vám firmu J & R REALITY, s. r. o., která je správcem Vašich údajů a stará se o ně jako o vlastní.

Ať jste naším zákazníkem, nebo jen náhodným kolemjdoucím, který si prohlíží náš web, jsme povinni zpracovávat Vaše osobní údaje. 25. května 2018 nabylo účinnosti přímé nařízení EU o GDPR (General Data Protection Regulation). Rádi bychom Vás tedy seznámili s tím, jak Vaše osobní údaje zpracováváme, na co je používáme a jak se staráme o to, aby nedošlo k jejich úniku.

Správcem Vašich osobních údajů je společnost J & R REALITY, s. r. o.

Název: J & R REALITY, s. r. o.

Fakturační adresa: Přívozní 1054/2, 170 00 Praha 7

IČO: 28375076

DIČ: CZ28375076

Jak už možná víte, provozujeme webové stránky https://bleskove-reality.cz/, na kterých se můžete setkat se zpracováním Vašich osobních údajů. Jako správce rozhodujeme o tom, jak s Vašimi údaji budeme nakládat, jak je zabezpečíme, aby neunikly, kdo k nim bude mít přístup a za jakých podmínek.

V případě Vašeho zájmu nás v tomto ohledu můžete kontaktovat.

Rádi se seznámíme s Vaším názorem na naše služby a budeme informováni, čím ještě můžeme prospět k bezpečnosti Vašich dat. Kontaktujte nás na e-mailu info@bleskove-reality.cz. Pokud upřednostňujete telefonickou komunikaci, zastihnete nás na tel. čísle: 326 377 733.

V jaké podobě Vaše údaje zpracováváme a za jakým účelem? (Trochu právnické „omáčky“ nezaškodí.)

Údaje, které nám poskytujete, zpracováváme pro tyto účely:

Učetnictví

Pokud u nás objednáváte produkt či službu, musíme využít Vaše fakturační údaje, aby vše bylo v souladu s legislativou a abyste v pořádku obdrželi svou objednávku.

Přímý Email marketing

Pokud sledujete náš web a novinky na něm a tato tématika Vás zaujala a poskytli jste nám Vaše jméno a e-mailovou adresu, případně pokud jste využili některý z našich neplacených produktů, jako jsou e-booky, videokurzy apod., zpracováváme tyto Vámi sdělené údaje za účelem oprávněného zájmu o naše produkty či služby, a proto Vám zasíláme obchodní sdělení, která slouží primárně k Vaší informovanosti o produktu či službě, jež Vás zajímá.

V rámci zkvalitňování našich služeb sledujeme, zda naše e-maily otevíráte a proklikáváte. K identifikaci těchto akcí slouží výše uvedené osobní údaje.

Pokud jste zakoupili některý z našich produktů či služeb nebo jste se účastnili webináře, vnímáme Váš oprávněný zájem o daný produkt či službu. Na základě oprávněného zájmu o naše produkty nebo služby v oblasti realit Vám posíláme novinky (newsletter), které rozšiřují Vaše obzory ohledně našich produktů či služeb, abyste je mohli využít, jak nejlépe je to možné. Samozřejmě do úrovně, která pro Vás bude přínosem.

Vaše údaje budeme zpracovávat maximálně 5 let od uskutečněné komunikace mezi Vámi a naší společností.

Ať už využíváte placený, nebo neplacený produkt, můžete se z obou možností odhlásit prostřednictvím e-mailu: info@bleskove-reality.cz.

Přímý marketing prostřednictvím Facebookové reklamy

Ke zkvalitňování našich služeb využíváme při návštěvě našeho webu soubory cookies. Informace shromážděné jejich pomocí nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje či jiné osobní identifikační údaje, pokud se sami nerozhodnete nám je poskytnout. Vnímáme zde Váš oprávněný zájem o náš produkt nebo službu a na základě tohoto zájmu soubory cookies využíváme k zacílení Facebookové reklamy, remarketingu, reklam (protože víme, jak je lehké na něco zapomenout). Tyto údaje zpracováváme nejdéle 1 rok od návštěvy webu. Pokud si však nepřejete, aby na Vás cílila naše Facebooková reklama, můžete Vaše přání přímo nastavit na Facebooku, k tomu slouží tento návod, rádi Vám s tím pomůžeme. Je možné zvolit, jaké reklamy chcete na Facebooku vidět, k tomu slouží tento návod. Další možností, jak zamezit zobrazování našich reklam nebo zpracovávání Vašich cookies, je vypnutí této funkce přímo v prohlížeči. S tím Vám pro změnu pomůže tento návod Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.

Zasílání novinek třetích stran

Pouze na základě Vašeho souhlasu Vám budeme zasílat také novinky od dalších firem, které nás něčím zaujaly nebo inspirovaly a cítíme, že Vám mohou být ku prospěchu. Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jiný údaj.

Zpracování osobních údajů třetími stranami

K Vašim údajům mají přístup (pod naším dohledem) vyhrazení zaměstnanci a spolupracovníci. Můžete se spolehnout na jejich dostatečné proškolení ohledně bezpečnosti zpracování osobních dat a na to, že jsou vázáni mlčenlivostí.

Velkou část zpracovatelských operací zvládáme v naší režii a nepotřebujeme další firmy, které by nám údaje zpracovávaly. K zpracovatelským operacím, na které nemáme dostatečné technické vybavení, znalosti a kompetence, využíváme aplikace třetích stran, které jsou v souladu s nařízením GDPR a které s velkou pravděpodobností znáte.

Patří sem:

Pokud se rozhodneme do budoucna využít další aplikace pro zpracování osobních údajů a zkvalitňování našich služeb, budeme klást na dané subjekty důraz a ověříme si, zda splňují zásady GDPR.

Cookies

Při procházení našeho webu zaznamenáváme soubory cookies. Co jsou cookies se dozvíte třeba zde. Ve zkratce cookies zaznamenávají Vaši IP adresu, která je také osobním údajem a ukazuje nám, odkud jste se k nám přišli, kde všude a jak dlouho jste na webu setrvávali. Tyto informace využíváme ke zlepšování našich služeb. Vnímáme zde Váš oprávněný zájem o náš produkt nebo službu a na základě něj Vám pak zasíláme naše marketingové a obchodní sdělení. Cookies využíváme také ve spolupráci s našimi Affiliate partnery, kteří nám s propagací pomáhají.

Pokud ve Vašem prohlížeči máte cookies povoleno a procházíte stránky na našem webu, vnímáme také oprávněný zájem o naše produkty či služby, a proto tato data zpracováváme, abychom Vám mohli poskytnout relevantní nabídku například v rámci Facebookových reklam. Tato data však zpracováváme nejdéle 1 rok od návštěvy webu. Je možné, že nechcete zobrazovat naše Facebookové reklamy, to respektujeme a zde si můžete přečíst, jak tomu můžete zamezit. Pokud Vám reklamy na Facebooku nevadí, ale máte pocit, že se Vám zobrazují i ty, které pro Vás nejsou přínosné, zkuste změnit Vaše preference zde.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Naše webové stránky můžete navštívit také v tzv. anonymním režimu, který neumožňuje zaznamenávání cookies (například u Google Chrome klávesovou zkratkou Ctrl + Shift + N). Také je můžete ve svém prohlížeči zakázat: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.

Více o zpracovávání cookies si můžete přečíst v našich Zásadách o zpracování cookies.

Cookies využíváme zejména prostřednictvím:

  • Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami o ochraně soukromí, dostupnými na www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami o ochraně soukromí, dostupnými na www.facebook.com/full_data_use_policy.

A jak jsou Vaše údaje zabezpečeny?

Jelikož víme o rizicích úniků dat v 21. století, rozhodli jsme se využít všechna technicky možná opatření, která máme k dispozici, aby byly Vaše údaje v bezpečí. Zaměstnanci, kteří mají k datům přístup, jsou dostatečně proškoleni v této oblasti a jsou vázáni mlčenlivostí. Zabezpečení Vašich osobních údajů máme ošetřeno také vnitřními směrnicemi, v rámci bezpečnosti Vašich dat jsou tyto informace jediné, které můžeme veřejně sdílet.

Předáváme data mimo EU?

Data zpracováváme výhradně v rámci EU nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

Nařízení EU definuje také práva v rámci zpracovávání osobních dat. V případě, že je budete chtít uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím našeho e-mailu.

  • Vašim základním právem je právo na dostatečnou informovanost v souvislosti se zpracováváním osobních dat. K tomu účelů slouží i tento dokument.

  • Vašim dalším právem je právo na přístup k datům, pokud budete chtít doložit data, která o Vás zpracováváme i s důvodem, proč je zpracováváme, doložíme je do 30 dnů od podání žádosti.

  • Změna osobních údajů. Pokud u Vás dojde ke změně, máte právo si uvedená data u nás změnit nebo upravit, stačí, když nás kontaktujete.

  • Máte právo omezit zpracovávání Vašich osobních údajů. Toho můžete využít, domníváte-li se, že zpracováváme Vaše údaje nepřesně nebo že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat, nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování, (např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení).

  • Právo na přenositelnost. Pokud byste chtěli své osobní údaje přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že Vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Na takové vypracování potřebujeme alespoň 30 dní.
  • Právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo a my Vám vyjdeme vstříc. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme také 30 dní. Jen Vás musíme upozornit na skutečnost, že v některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a musíme například evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu.

  • Právo na stížnost. Máte-li pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejdříve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli řádně naložit a případné pochybení napravit. I mistr tesař se utne. Své případné chyby napravujeme prioritně a všech upozornění si vážíme.

  • Právo na odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení.

  • E-maily s inspirací, články či s produkty a službami Vám zasíláme, jste-li naším zákazníkem na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete pomocí odhlašovacího odkazu v každém e-mailu info@bleskove-reality.cz.

Jsme vázáni mlčenlivostí stejně jako naši zaměstnanci a spolupracovníci.

Ujišťujeme Vás, že při zpracovávání osobních dat jsme velmi ostražití a my i naši zaměstnanci, zpracovatelé a případní spolupracovníci jsme smluvně vázáni mlčenlivostí o datech, které o Vás zpracováváme a bezpečnostních opatřeních u těchto dat, abychom zamezili jejich úniku, který by mohl Vaši osobu jakýmkoli způsobem ohrozit. Bez Vašeho souhlasu nebudou vydána žádné třetí straně.

V případě jakýchkoliv změn v těchto zásadách budete informováni jako první a aktuální znění naleznete na této stránce: https://bleskove-reality.cz/ochrana-osobnich-udaju/.

Vážíme si Vaší důvěry a v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@bleskove-reality.cz

Jsme tu vždy pro Vás.